Kateri je TOP ribolov video? Korda, Fox ali Nash?

TOP ribolov video

V zadnjih letih, lahko na svetovno znanih televizijskih kanalih opazimo vse več predvajanja video vsebin, ki prikazujejo ribolov in njegove lepote.

Televizijski kanali, kot so recimo Channel 5, Sky Sports, BBC in ne nazadnje vsem nam poznani Lov in ribolov, predvajajo odlične video reportaže, o katerih smo nekoč lahko le sanjali.

Res je, da mnogi njihovi video posnetki prihajajo od svetovno znanih proizvajalcev iz sveta ribolova, kot so na primer Korda, FOX in Nash, a kljub temu se iz njih lahko mnogo tega naučimo!

Svetovne raziskave kažejo, da vse več ljudi v svetu nabira svoje novo znanje (beri: se izobražuje) iz video vsebin na spletu in tudi ribolov ni izjema!

Da bi vam vse skupaj bilo nekoliko lažje in da bi tudi vi ribolov lahko spoznavali skozi video posnetke, smo pripravili kratek pregled tistih filmčkov, ki so med najbolj gledanimi, a hkrati tudi poučni.

Ribolov je lep, video posnetki poučni – združite to dvoje in uživajte!

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

#1 Ribolov video: Nash 2014, Carp Fishing DVD (Kevin Nash & Alan Blair)

Preko 350.000 ogledov je že nabral tale video, ki je bil na Youtube naložen v letu 2014.

Glavni zvezdi video posnetka sta sigurno Kevin Nash in Alan Blair, ena izmed največjih, tista dva, ki sigurno obvladata ribolov do potankosti, tista dva, ki vam lahko dasta mnoge koristne nasvete za krapolov, ki vam bodo sigurno koristili za vodo.

Ob vseh nasvetih na tematiko ribolova, vam bo ta video ponudil tudi nekaj zabave, ter seveda kar nekaj predstavitev zanimivih izdelkov svetovno poznanega proizvajalca Nash.

Ribolov video, ki je vsekakor vreden ogleda!

Trajanje: 2 uri 44 minut


#2 Ribolov video: Fox, The Challenge – Supermarket Baits (Mark Pitchers)

Naslednji video je na Youtube lansiral Fox International, njegova glavna zvezda pa je Mark Pitchers in je le eden iz njihove serije video posnetkov The Challenge.

Video se počasi približuje številki 100.000 ogledov, kar je dober znak, da boste v njem sigurno našli mnogo zanimivega iz sveta ribolova.

Tale ribolov video vam bo pokazal, da je zraven boiliev, možno krapa ujeti tudi na kakšno drugo ribiško vabo – preverite katero.

Trajanje: 35 minut


#3 Ribolov video: Nash, Eurobanx, Carp fishing (Alan Blair & Oli Davies)

Video iz sveta krapolova, ki »drvi« proti številki 200.000 ogledov in je prav tako naložen na Youtube.

Prevedli so ga v kar 11 svetovnih jezikov, kar je še en znak, kakšno zanimanje vlada za njim!

Glavna akterja tega video posnetka sta Alan Blair in Oli Davies iz skupine Urban Banx.

Fanta se v video posnetku podata na ribolov po Evropi in sicer malce drugače – svojo srečo preizkusita v različnih rečnih kanalih, jezerih v parkih in drugih podobnih vodah – tako kot pri nas vedno pravimo – bodite drugačni – Alan in Oli sta v tem videu prav to!

Trajanje: 1 ura 4 minute


#4 Ribolov video: The Park Lake Campaign (Carl & Alex Smith)

Iz dneva v dan več posnetkov, počasi gre tudi tale video proti številko 200.000.

V videu nam mlada brata Carl in Alex Smith pričarata ribolov v majhnih jezerih, z nami delita tako uspehe, kot poraze – video je narejen tako, da na določene trenutke dobite občutek, da ste z njima na kampanji.

Vsekakor priporočamo ogled – takšen ribolov in takšen video, neprecenljivo!

Trajanje: 53 minut


#5 Ribolov video: Fox DVD Vol. 2, Carp Fishing Edges (Ian Chillcott)

Tale video je že krepko presegel številko 200.000 ogledov in še vedno raste!

Glavna zvezda, ki na prikaže ribolov na poseben način je Ian Chillcott (Chilly) – eden iz ekipe Fox International.

Video je dolg skoraj 4 ure in v njem boste našli mnoge nasvete, taktike ribolova, predstavitve izdelkov, ter mnogo več – vsak bo v njem torej našel nekaj zase, če boste le imeli dovolj časa za ogled filma.

Trajanje: 3 ure 56 minut


#6 Ribolov video: Nash, Carp Fishing on the River (Oli Davies)

Še en video iz vrst proizvajalca Nash, v katerem na ribolov na reki predstavi Oli Davies.

Ribolov na reki zna biti izjemno zanimiv in prav to nam pokaže tudi video oz. Oli v njem. Predstavi nam nekaj taktik, ki nam lahko koristijo, ko se boste odpravili na ribolov krapa za tekočo vodo.

Trajanje: 8 minut


#7 Ribolov video: Korda, Carp, Tackle, Tactics & Tips, Vol 6, Part 1 (Danny Fairbrass)

Video, ki je bil objavljen na Youtube konec leta 2013, je do danes zbral skoraj 200.000 ogledov. Video sicer ni posnet/naložen v najboljši kvaliteti, ampak boste z njim vseeno »dobili veliko«.

Glavna zvezda video posnetka je Danny Fairbrass in Korda nam za ta video sporoča, da boste v njem dobili mnogo več kot kdaj koli prej v kakšni reviji ali TV kanalu – odločili so se, da gredo res v detajle, da pokažejo res mnogo in razkrijejo tudi tisto najbolj skrito.

Trajanje: 1 ura 26 minut


#8 Ribolov video: Nash 2015 DVD, Carp fishing (Kevin Nash, Simon Crow, Steve Briggs)

Video iz vrst proizvajalca Nash, je bil na Youtube naložen leta 2015 (beri: mesec marec) in je do sedaj dosegel že skoraj 350.000 ogledov! Fascinantno!

V videu nastopajo svetovno znani ribiči, kot so Kevin Nash, Simon Crow, Steve Briggs in mnogi drugi. Odpravijo se na ribolov po Angliji in Evropi, preizkusijo pa se tako na rekah, kot tudi na velikih jezerih.

DVD je razdeljen na različna poglavja in v vsakem od njih boste našli mnoge nasvete, skrivnosti in predstavitve novosti.

Video traja kar 4 ure, ogledate si ga pa lahko v 1080p kvaliteti, kar tudi priporočamo, da boste resnično uživali v posnetkih, ki so jih fantje in Nash ekipa pripravili.

Trajanje: 3 ure 54 minut


O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.