Austrian fishing show – sejem 2015

Austrian fishing show

Austrian fishing show – sejem 2015 - ste radi na tekočem glede vseh novosti, katere nam ponujajo proizvajalci ribiške opreme? Imate v kratkem v namenu nabaviti kak manjkajoč kot ribiške opreme? Radi poskusite kaj novega? Vas zanima vse kar je povezano s krapolovom? Če ste odgovorili pritrdilno, potem je naslednja objava namenjena ravno vam. Obveščamo vas, da se bo prihodnji vikend in sicer med 21.3. in 22.3.2015, odvijal eden izmed največjih ribiških sejmov v naši okolici. Sejem se bo odvijal v Avstriji, na t.i. črnem jezeru oz. Schwarzl See, Graz.

Lokacija sejma je zelo zanimiva, saj se nahaja ob sami vodi, tako da se bo dalo na samem dogodku videti in seveda kar je najpomembnejše, stestirati marsikateri kos ribiške opreme. Razstavljeni bodo šotori, omogočeno bo testiranje novih ribiških palic, imeli bodo tekmovanje o najdaljšem metu, predstavljen bo ribolov iz kajaka, prav tako bodo organizirane posebne delavnice, kjer bodo svetovno znani ribiči predavali svoje znanje. Na sejmu se bodo predstavljale tako rekoč vse svetovno znane blagovne zname, ki kaj pomenijo v ribolovu. Tako bo mogoče zaslediti: Shimano, Daiwo, Garmin, Anaconda, Korda, Fox, Imperial Bites, Nash Tackle in druge. Za obiskovalce so pripravili preko 90 izdelkov po super akcijskih cenah.

Odpiralni čas:

Sobota, 21. marec, 2015 9-17 ure
Nedelja, 22. marec, 2015 9-16 ure

Cene vstopnic:

Celodnevna vstopnica: 10,00 €
Vstopnica s kartico popusta: 8,00 € (povezava do kartice popusta)
Vstopnica za mlade pod 14 let in invalide: 8,00 €
Otroci pod 10 let: prost vstop

Lokacija: Schwarzl See Thalerhofstraße 85 8141 Unterpremstätten (Österreich)

Tukaj najdete tudi video iz lanskega sejma - Austrian Fishing Show 2014.

Več informacij najdete na http://www.austrian-fishing-show.at in pa seveda Slo-fishing forumu, kjer boste našli še kar nekaj uporabnih podatkov in predvsem vtisov naših uporabnikov, kateri se sejma udeležujejo vsako leto.

Base camp for fishing enthusiasts.