Enostaven nakup ribolovnih dovolilnic

Nakup ribolovne ribiške dovolilnice

V kolikor ste do sedaj imeli težave z nakupom ribolovnih dovolilnic, je to od sedaj naprej veliko lažje - preko spleta, na strani ribiškekarte.si, ki nam vse dni v tednu, 24 ur na dan, omogoča nakup ribolovne dovolilnice preko interneta. Verjetno smo se že vsi ribiči ničkolikokrat srečali s kakšno grenko izkušnjo (mnenja ribičev najdete tudi na našem forumu) pri nakupu ribiške karte (npr: prodajno mesto se odpre ob 9h, kje sploh je prodajno mesto, ipd...)?

Seveda, tudi nama, ustanoviteljema spletnega portala, se je to že pripetilo, in ne samo enkrat. Med drugim je bil to eden glavnih razlogov, ki naju je speljal v odločitev, da razvijeva spletni portal, ki bo omogočal nakup dovolilnice preko interneta. Po slabih dveh letih zbiranja informacij in potrebnih gradiv, je spletni portal končno ugledal luč interneta in ima včlanjenih že 6 ribiških družin, z vsaj še petimi pa smo že v končni fazi usklajevanja, v dogovorih pa vsaj še dvakrat toliko.

NE SPREGLEJTE: RIBIŠKI REVIRJI V SLOVENIJI
NE SPREGLEJTE: RIBIŠKI ČUVAJI IN NJIHOVE PRISTOJNOSTI

Sam spletni portal je zasnovan tako, da ribiču čim hitreje omogoči nakup ribolovne dovolilnice, kakor tudi, da lahko poišče revir glede na tip ribe, vrsto ribolova, regijo ipd. Kasneje bomo pričeli vključevati še vse aktualne informacije o posameznem revirju, kot so npr. vodostaj, vreme, opozorila ipd. Vsak revir ima tudi svoj opis, iz katerega je možno razbrati njegovo točno lego, kaj je možno v revirju loviti ter na kakšen način in možne specifike revirja. Vsi bolj radovedni ribiči, pa lahko preberete tudi opise vseh slovenskih ribiških družin.

Naj še omenim, da spletni portal zaenkrat omogoča plačilo s kreditno kartico in moneto, ter da posluje striktno v skladu z zakonom republike, saj upošteva vse pravno-zakonodajne okvirje, ki urejajo področje ribištva in izdaje ribiških dovolilnic v RS, kar je potrdil tudi Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, hrano in okolje ter pristojno ministrstvo. Ker pa želimo spletni portal postaviti v samo špico, bomo sčasoma začeli dodajati zanimive in aktualne novice, koledar dogodkov, akcijske nakupe dovolilnic ipd.

Ribiške družine, ki bi se želele čim hitreje pridružiti spletni prodaji ribolovnih dovolilnic, pa vas še nismo uspeli kontaktirati, nas lahko pokličejo direkt na 040-520-637.

Boštjan