Forum za ribolov - pomoč pri učenju

Zakaj uporabiti ribiški forum v pomoč pri ribolovu? Ribiški forum in ribolov, sta lahko zelo dobro povezana. Med tem ko ste doma, lahko namreč na ribiškem forumu izveste mnoge informacije, ki jih drugi ribiči delijo z vami o ribolovu.

Najbolj enostavna oblika pridobivanja informacije na ribiškem forumu je, da se pred začetkom postavljanja vprašanja in odpiranja nove teme, preko iskalnika preišče sam forum,  saj je ponavadi na forumu že veliko stvari napisanih. V kolikor se z iskalnikom želena tema ne najde, se v sam forum in primeren podforum odpre nova tema in zastavi vprašanje.

Vprašanja naj bodo razločna in naj vsebujejo čim več informacij kaj o ribolovu vas zanima. Vedno se je pa treba zavedati, da ima vsak ribič svoje izkušnje, vsak ribič svoje znanje in vsak ribič svoje mnenje o določeni zadevi. Vsak odgovor, ki ga na ribiškem forumu dobite, je zato potrebno v glavi »predelati« in tistega, ki se vam zdi primeren v praksi tudi preizkusiti.
Ko zadeve na ribolovu preverite in ugotovite ali delujejo ali ne, pa je vsekakor primerno, da svoje znanje in svoje izkušnje o ribolovu delite tudi z ostalimi. Sej veste ka pravi stari pregovor: »Več glav, več ve.«

Ribiški forum, ribolov, Slo-fishing

Želim vam obilo užitkov na forumu, mnogo postavljenih vprašanj in še več dobljenih odgvorov, saj le tako lahko delimo znanje in mnenja, ki nam nao pripomorejo, da smo za vodo še boljši ribiči in je naš ribolov še veliko lepši in boljši.

Avtor članka Ribolov in forum za ribolov je Slofish