Ribolov - osnove, triki in nasveti


Preden začnete s sladkovodnim ali morskim ribolovom, je vsekakor obvezno in nujno potrebno, da se spoznate z njegovimi osnovami. Ne glede na to, če boste obiskovali ribiška tekmovanja ali pa boste zgolj ljubiteljsko namakali vaš plovec v vodah - osnove so le osnove in na tej strani jih lahko spoznate.

V nadaljevanju boste tako spoznali, katera je najbolj pogosta ribiška hrana / vaba, ki jo ribiški navdušenci uporabljajo, da jo postavijo na svoj trnek ali pa s čim se najpogosteje odločijo, da bodo krmili in privabili ribe. Ko boste vse to obdelali, pa je vsekakor smiselno tudi prebrati kaj o tem, kako ravnati z ribami, kako jih slikati in kako izpustiti nazaj v vodo ter seveda, če ribe ob vsem tem čutijo tudi kakšno bolečino

Vse to so torej osnove, ki vam bodo v veliko pomoč, ko boste ob vodi, pa naj bo to poleti ali spomladi in ko boste lovili, krapa, babuško, ščuko ali katero drugo vrsto ribe.

Page 1 of 2

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.