Ribiški revirji v Sloveniji - kam na ribolov?


Vsak ribič si želi, da bi čas, ki ga preživi ob vodi, čim bolje izkoristil. Zato je nujno, da se vedno odločite za pravo reko, jezero ali ribnik, ki vam bo dalo največ uspehov.

Torej, kateri ribiški revir izbrati v Sloveniji (ali tujini), da boste maksimalno uživali?

Kaj menite na Slivniško jezero? Eno tistih, ki zadnja leta daje res rekordne ulove somov, krapov in ostalih rib. Ali pa morda presihajoče Cerkniško jezero? Bi morda raje izbrali Kočevsko, Šmartinsko ali "mondeno" Blejsko? Slovenija vam res lahko ponudi mnogo odličnih jezer in ribnikov, kot seveda tudi prekrasnih reke za ribolov - recimo Savo, Dravo, Muro, Sočo ali Idrijco.

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.