Kaj vam lahko ponudi ribiška palica za 1000€? Mnogo ...

Ribiška palica Daiwa Basia AGS

Včasih med ribiči slišimo vprašanje: »Ali je ta ribiška palica vredna svojega denarja?«

Odgovoriti na takšno vprašanje je sila težko, saj je »vrednost« nekega izdelka za vsakega posameznika popolnoma njegovo subjektivno mnenje!

Ampak, kaj potem reči za kraparsko ribiško palico Daiwa Basia AGS (beri: Air Guide System)? Za njo namreč trdijo, da je to ribiška palica, kot je do sedaj še niste videli, česar podobnega v rokah še niste držali, kaj šele z njo kakšnega krapa utrujali.

Ta ribiška palica bi naj bila ena najlažjih, najdražjih in verjetno tudi najboljša kraparska ribiška palica na trgu!

Pa je res tako? Je vredna 1000€? Pa poglejmo kaj ponuja…

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Ribiška palica Daiwa Basia AGS Carp – kakovostna, vzdržljiva in zmogljiva!

Na Slo-fishing strani vedno trdimo, da bodite drugačni od ostalih, ampak v tem primeru, ko vam nekdo ponuja ribiško palico za 1000€ - dajmo strniti glave in deliti mnenja!

Ribiška palica Basia AGS, katero je Daiwa lansirala na tržišče, bi naj bila resnična novost – nekaj novega, kaj svet krapolova premore, nekaj kar še niste videli, slišali, kaj šele imeli možnost držati v rokah.

Oznaka AGS, ki jo nosi ta palica, je oznaka za karbonska vodila, katera so v tem primeru izdelana na res revolucionaren način, kar tole ribiško palico res dviguje na nek drug, lahko bi se reklo stratosferski nivo!

Ribiška palica s takšnimi vodili ne le da je veliko lažja, ampak ponuja ribiču tudi veliko boljši občutek, ko jo drži v roki, meče sistem v vodo in »drila« ribo!

To pa vsekakor še ni vse, kar ta Daiwa premore – tukaj je še preostanek ribiške palice, ki je prav tako impresiven!

»Blank« je izjemno tanek in je izdelan iz ultra visoko kvalitetnega karbona, kar le še dopolni celoto in da ribiču še boljši občutek v roki!

Kaj menijo ribiči – kakšna ribiška palica je to?

»Kaj je to? Držim jo v roki, a je ne čutim!«

Zelo smešno, ampak prvi kontakt s palico vam bo res dal takšen občutek v rokah, saj je ribiška palica Basia AGS Carp resnično tako lahka, da skoraj ne veste, da jo imate v rokah!

Daiwa je za izdelavo te ribiške palice izbrala svoje Japonske partnerje in to vam lahko mnogo pove – natančnost, kvaliteta in nove vrhunske tehnologije – vse je na svojem mestu!

Japonci ne le, da so z novimi materiali in tehnologijo zmanjšali težo te ribiške palice, ampak so z njo dosegli, da boste lahko metali še dalje, ko boste pa z njo ujeli krapa, pa bo občutek v rokah resnično neverjeten!

Zelo zanimiv podatek je tudi, da so z novimi materiali in izdelavo, zmanjšali težo palice za nekje 40%, neverjetno, a resnično  - za primerjavo – vse AGS rinke skupaj na palici tehtajo le nekoliko več kot 13 gramov, kar je precej manj od samo ene 50mm Fuji rinke!

Ribiška palica Daiwa Basia AGS

Ribiška palica, ki je ročno izdelana – z ljubeznijo!

Mnoge so ribiške palice, katere so do danes že jemale dih, ampak tale Daiwa, vas bo ob vsem tem pustila še brez besed!

Ta ribiška palica je v celoti ročno izdelana – od različnih premazov, držal, nosilcev in ostalih dodatkov – v palico je vloženo veliko dela, odličnih materialov in kot pravijo pri Daiwi, veliko ljubezni!

Kako zaključiti – je to najboljša kraparska ribiška palica?

Res je, pri »nas« trdimo, da bodite drugačni, ampak, a vam bo takšna ribiška palica res prinesla toliko več uspeha, ko boste za vodo?

Dejstvo je, da vam nobena ribiška palica ne bo koristila, če ne boste znali locirati ribo, ko pridete za vodo, če ne boste vedeli, kaj vam želi »povedati« veter, kaj pomeni, če se ribe mečejo iz vode in kakšno hrano jim ponuditi, ter kakšno navezo uporabiti!

Močno dvomim, da obstajajo med nami takšni, ki hodijo na vodo z razlogom, da bi kazali svoje ribiške palice in bi jim bilo vseeno, kaj ujamejo – verjetno je veliko bolje imeti kakšno ribiško palico za 100€ in ribo na blazini za odpenjanje, kot pa občudovati Basio AGS na stojalu za palice in imeti zaradi svojega neznanja signalizatorje prijema cel dan v tišini!

Vsi tisti, ki pa imate znanje in hkrati tudi denar, da si boste ta »čudež ribiške tehnologije« lahko privoščili, pa vas prosimo, da na našem forumu zapišete mnenje, ali je ta ribiška palica resnično tako dobra, kot trdi Daiwa – nas resnično zanima. Pa dober prijem vam želim, z Basio ali brez!

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.