INFO: Ribiška rola Shimano Baitrunner ST-RB

Ribiška rola Shimano Baitrunner ST-RB

V preteklih letih je Shimano vztrajno gradil ugled na področju ribiških rol. Med vsemi novostmi, so prav oni bili tudi izumitelji »baitrunner« sistema, ki ga danes uporabljajo v svojih ribiških rolah tudi mnogi drugi priznani proizvajalci opreme za ribolov.

Ribiške role Shimano so se izkazale za izjemno kvalitetne in uspešne v različnih tehnikah ribolova, še posebej pa pri krapolovu – in ravno tukaj pride do izraza tudi Shimano Baitrunner 10000 ST-RB. Tokrat za spremembo ta ribiška rola ne izstopa s svojo ceno, ampak z marsičem drugim!

Vzeli smo jo pod drobnogled!

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Vhodni model, a vseeno kvaliteten in lep!

Model 10000 ST-RB pri Shimanu predstavlja vhodni model ribiških rol pri tej velikosti, ampak tukaj ne smete niti za trenutek pomisliti, da je nizka cena zato tako nizka, ker je kvaliteta slaba – izkušnja, ki vam jo bo ponudila ta ribiška rola, bo sigurno vrhunska.

Kljub temu, da ribiška rola Shimano Baitrunner ST-RB ne izstopa s svojo visoko ceno, je njen izgled v primerjavi z mnogimi drugimi, veliko dražjimi rolami, še vedno izjemen. Videti je, da so v izdelavo vložili veliko znanja, okusa in ljubezni, da so materiali skrbno izbrani (XT-7 polimerični grafit) in da so si želeli, da bo vaš ribiški komplet (beri: role in palice) ob vodi izgledal izjemno.

Zraven lepega izgleda, vas bo tale ribiška rola navdušila tudi s svojo lahkotnostjo in kompaktnostjo – ko jo boste prijeli v roko, se boste praktično zaljubili vanjo – lahko bi se reklo, da bo to »ljubezen na prvi dotik«.

Seveda pa ni vse samo v izgledu in lahkotnosti – tukaj je še odlična »baitrunner zavora«.

Le-ta je narejena tako, kot pri mnogih drugih dražjih modelih Shimano ribiških rol – zelo enostavno.

Le en poteg ali potisk naprej in že ste zavoro sprožili ali popustili.

Zraven zavore je tukaj še odlična dvojna ročica, ki teče zelo gladko in tekoče, ter na koncu še odlična AR-C glava, katera še nikoli ni razočarala.

Komu je namenjena ribiška rola Shimano Baitrunner ST-RB?

Model 10000 ST-RB je namenjen vsem tistim, ki se v večini odločajo za ribolov krapa ali katerih drugih nekoliko večjih rib, katere je kdaj pa kdaj potrebno poiskati tudi na malce večjih razdaljah, na nekoliko večjih vodah.

Obstaja pa tudi model Shimano Baitrunner 6000 ST-RB - nekoliko "skromnejši" model.

Nnanj lahko navijete nekoliko manj najlona in je za borih 5g lažji.

Le-tega priporočamo vsem, ki se odločate za ribolov na nekoliko krajših razdaljah in za nekoliko lažje/manjše ribe, kot je na primer ribolov linja, ploščiča, mrene ali katere druge podobne ribe.

Kakšna je cena te Shimano ribiške role?

Če za konec potegnemo črto, lahko rečemo, da vam bo ribiška rola Shimano Baitrunner ST-RB za cca. 65€ ponudila tisto, kar vam bo le redko katera druga ribiška rola.

V njej boste dobili kvaliteto, lahkotnost, izgled in pa priznano blagovno znamko. Pa dober prijem...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.