TOP 3: Poceni Ribiške Palice za Krapolov po Mojem Izboru

Poceni ribiške palice za krapolov

Koliko krat ste na kakšnem ribolovu slišali ribiče tarnati čez opremo za ribolov, ki so jo kupili za majhen denar?

Koliko krat ste na različnih ribiških forumih lahko prebrali, da je poceni nakup slab nakup?

Koliko krat ste že slišali sloviti ribiški rek: »Nimam toliko denarja, da bi kupoval poceni.«?

V kolikor ste se našli vsaj v enem od teh vprašanj, potem je ta članek pravšnji za vas ...

V njem boste našli ribiške palice, ki so poceni, a so kljub temu izjemno kvalitetne in so njihovi lastniki ter uporabniki z njimi izjemno zadovoljni.

Torej, berite naprej in zagotavljam vam, da boste prihranili nekaj denarja ...

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivne poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe

Kupujte poceni opremo za ribolov, a ne med kruhom in klobasami!

Preden pa gremo na TOP 3 ribiške palice za krapolov, ki vam jih priporočamo, naj vas opozorimo, da se ribiška oprema kupuje v ribiški trgovini in ne v trgovinah namenjenih za kruh, klobase in mleko.

Že veste kaj imam v mislih?

Ribiške palice, ki jih prodaja Lidl in ostala oprema za ribolov, ki jo najdete v Hoferju, naj tam tudi ostane.

V prvi vrsti to niso trgovine, ki bi bile specializirane za prodajo ribiške opreme.

V drugi vrsti vam nikoli in nikdar nihče v teh trgovinah ne bo znal svetovati o teh izdelkih.

In kot tretje, vprašljiva je tudi kvaliteta teh izdelkov, ki se pojavljajo na njihovih prodajnih policah.

Zatorej, ko iščete poceni ribiške palice za krapolov in drugo ribiško opremo, se podajte v ribiško trgovino in tam poiščite nekaj zase.

Da bi pa vaš izbor bil nekoliko lažji in da bi predvsem vaš nakup bil čim bolj poceni, vam sedaj predstavljamo TOP 3 ribiške palice za ribolov krapa oz. krapolov, ki vas nikakor ne bodo razočarale.

DAIWA BLACK WIDOW – odlična za začetnike?

V kolikor iščete palico, kjer se bo že na daleč videlo, da je le-ta vredna nekaj sto evrov, potem Daiwa Black Widow ne spada med te ribiške palice, saj je dizajnirana na zelo enostaven in preprost način, a kljub temu še vedno zanimivega izgleda.

Palica je izjemno lahka in tanka, kar vam bo omogočilo enostavno ravnanje z njo.

A kljub temu je še vedno dovolj trdna, da boste z njo uživali v »drilu« ribe in metali vaše sisteme dovolj daleč.

Zraven vseh lastnosti, ki smo jih omenili, je ribiška palica Daiwa Black Widow tudi zelo poceni in se za njen nakup odločajo mnogi kraparji, ki iščejo poceni ribiške palice za krapolov.

Poceni ribiške palice za krapolov, Daiwa Black Widow

MAVER GENESIS - legenda med palicami?

Naslednja od palic, ki je praktično skozi leta »obnorela« kraparje je ribiška palica Maver Genesis.

To je palica, ki je bila prvič v Maverjevem katalogu predstavljena že davnega leta 2007 in se jo v malce izpopolnjeni obliki na policah ribiških trgovin prodaja še danes.

Palico lahko pri nas ali v tujini kupite v kar sedmih različnih dolžinah in libražah, kar pomeni, da bo vsak zase našel tisto kombinacijo, ki mu ustreza.

Palica je izdelana iz »matt carbona« in vam bo s svojo 50mm zadnjo rinko omogočila, da boste sisteme z njo metali tudi do 150m daleč.

Kar je pa najpomembneje, Maver Genesis spada med ribiške palice, ki jih lahko kupimo zelo poceni, a bomo z njo kljub temu dobili ogromno kvalitete in zadovoljstva.


Poceni ribiške palice za krapolov, Maver Genesis

SONIK SKS – kljubuje recesiji?

Tukaj je še tretja, ki jo lahko mirne duše uvrstimo med kvalitetne in poceni ribiške palice za krapolov – ribiška palica SONIK SKS.

To je še ena palica, ki jo lahko kupite za zmeren denar in vas bo s svojimi lastnostmi vsekakor prepričala.

Ribiška palica SONIK SKS je izdelana iz »matt carbona« in je kot takšna zelo tanka, ter na oči izjemnega videza, kljub temu, da se niso kaj pretirano trudili z dizajniranjem palice in njenega izgleda.

Palica vam bo ponudila izjemno mehkobo, ter hkrati ravno pravšnjo trdnost, da boste z njo lahko tako metali sisteme daleč v vodo, kot tudi uživali v »drilanju« ribe.

Posebnost te palice so tudi SiC rinke, katere ste do sedaj lahko našli le na visoko cenovnih palicah, a pri Soniku so jih namestili na model SKS, ter palico kljub temu »pustili« v področju tistih, ki jim lahko rečemo poceni ribiške palice za krapolov.

Poceni ribiške palice za krapolov – katero izbrati?

V kolikor se boste poglobili v raziskovanje in iskanje informacij o teh treh ribiških palicah, ki smo jih mi uvrstili med TOP 3 poceni ribiške palice za krapolov, se vam bo zgodilo, da praktično ne boste našli negativnih mnenj o njih.

Ogromno ljudi je s temi palicami izjemno zadovoljnih in jih uporabljajo že mnoga leta, a se kljub temu ne odločajo, da bi jih zamenjali – ravno nasprotno, mnogi si želijo nekatere od teh palic še dodatno kupiti.

Iz vsega zapisanega je torej moč zaključiti, da katero koli od teh palic boste izbrali, z njo ne boste zgrešili.

Saj vam vse ponujajo ogromno kvalitete in jih hkrati z lahkoto lahko uvrstimo med poceni ribiške palice za krapolov, kar je na koncu koncev odlična kombinacija za nakup.

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.