Ribiška palica MAVER GENESIS – legenda na tržišču!

Ribiška palica MAVER GENESIS

Znana imena postanejo slavna tako, da za svet in ljudi naredijo nekaj dobrega.

Da bi pa neka ribiška palica postala slavna, ali celo bolje rečeno, da bi se »vpisala« med legende, pa mora ta palica ponujati ribičem res veliko in se ohraniti na prodajnih policah dolga leta.

Ravno takšen primer je ribiška palica Maver Genesis, ki je bila prvič predstavljena v Maverjevem katalogu že daljnega leta 2007, a kljub temu jo še vedno najdemo v ribiških trgovinah pri nas in širom sveta.


 

Vse to je posledica tega, da je ribiška palica Maver Genesis Extreme zadovoljila mnoge kupce in le-ti so širili o njej naprej le dober glas.

Zraven kvalitete, vam bo ta palica ponudila tudi odlično ceno, tako da bodo po njej lahko posegli tako ribiči začetniki, kot tudi tisti, ki se že spoznajo na ribolov in dobro vedo kakšen del ribiške opreme kupujejo. 

Nakup te palice bo zadovoljil vsakega kupca, vsakega ribiča, pa naj bo le-ta še tako zahteven.

Če smo vas pritegnili, berite dalje in izvedeli boste več o tej "legendi".

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Kaj ponuja ribiška palica Maver Genesis Extreme?

V kolikor se odločite, da bo ribiška palica Maver Genesis vaš nov del ribiške opreme, potem boste zanjo morali odšteti nekje približno 60€ na kos.

Seveda je vse odvisno od tega, katero različico kupujete in kje jo kupujete ...

Palico lahko kupite v kar sedmih različicah (12ft palica - 2.75lb in 3lb, ter 13ft Extreme model z 3lb in 3.5lb).Vse palice so izdelane na enak način in sicer njihov »blank« je izdelan iz »matt carbona« in z minimalističnim stajlingom. Zanimivost te palice so vsekakor SiC rinke, kjer največja meri kar 50mm in vam bo na tak način omogočala izjemno dolge mete. Nekateri boljši ribiči znajo povedati tudi, da je njihov sistem z ribiško palico Maver Genesis znal poleteti tudi do 150m daleč.

V kolikor boste malce preleteli domače in tuje ribiške forume, boste vsekakor lahko opazili, da so mnenja o tej palici več ali manj zelo pozitivna.


 

Mnenja ribičev o ribiški palici MAVER GENESIS

Nekaj le teh smo našli tudi mi in so sledeča:

Marko: »Z ribiško palico Maver Genesis nimam popolnoma nobenih težav. Palica omogoča odličen »dril« in obvladovanje ribe, ter tudi precej dolge mete, v kolikor je na kateri vodi to potrebno. Kar pa je najpomembneje – palico lahko kupiš po izredno ugodni ceni.«

Stephan: »Maver Genesis je TOP izbira pri ribiških palicah do 100€. Vsekakor ni dolžina meta odvisna le od palice, ampak s to palico lahko sistem z nekoliko znanja in ročnih sposobnosti, poleti izjemno daleč.«


 

Ribiška palica Maver Genesis – DA ali NE?

Lahko ste začetnik, ali dober poznavalec ribolova, lahko je vaša denarnica polna denarja, ali pa pri nakupu ribiške opreme razmišljate kako boste denar čim bolj smotrno porabili.

Ne glede na vse lahko rečemo, da je ribiška palica Maver GENESIS odlična izbira z dolgoletno tradicijo in mnogimi zadovoljnimi ribiči širom sveta.

Odlična cena, zanimiv izgled in dobri materiali vas bodo v vsakem primeru navdušili, ter vam omogočili, da bo ribolov krapa ali katere druge ribe v naših vodah postal za vas pravi užitek.

Naše mnenje je, da je nakup ribiške palice Maver Genesis dobra izbira.

Learn From Us and Catch More Fish [... x

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.