Ribiška palica Daiwa Black Widow – odlična izbira za začetnike!

Ribiška palica Daiwa Black Widow

Vsak začetek je težak, pa naj bo to v kakšnem športu ali na katerem drugem področju.

V prvi vrsti je potrebno nekaj znanja, da se z določeno zadevo lahko pričnete ukvarjati, v drugi vrsti je potrebna določena oprema, ki jo potrebujete, da bi neko zadevo lahko izvajali, na koncu koncev, pa vse skupaj spremlja tudi denar.

V kolikor ste ribič, ki želi zaplavati v svet ribolova, še posebej krapolova, potem ste si verjetno že malce preračunali, koliko denarja bo potrebnega, da bo z vami na ribolov lahko šla vsa ribiška oprema, kot so na primer palice, role, torbe in druge zadeve, ki jih potrebujete.

Ugotovitev, ko ste vse skupaj sešteli, sigurno ni bila prijetna ...

Potrebovali boste kar nekaj denarja, da boste lahko rekli, da ste zadovoljivo opremljeni za odhod za vodo.

A naj vas ta stavek ne prestraši preveč, ali celo odvrne od ribolova, saj lahko s skrbno izbiro in pametnim ravnanjem z denarjem kljub temu nabavite (beri: kupite), odlično ribiško opremo za ribolov krapa in druge ribe, po zmerni ali celo lahko rečemo ugodni ceni.

Delček takšne opreme, ki jo boste lahko kupili za zmeren denar in boste v njej dobili ogromno kvalitete in zadovoljstva je ribiška palica Daiwa Black Widow.

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Kaj ponuja ribiška palica Daiwa Black Widow?

Ribiška palica Daiwa Black Widow vam na prvi pogled ne bo predstavljala nič posebnega, saj pri Daiwi niso dajali kaj pretiranega poudarka na zunanjem izgledu palice.

To je palica, ki je na tržišču in v ribiških trgovinah širom Slovenije že lep čas, zato so na novih modelih to palico samo malce dodelali in ji dodali še nekaj dodane vrednosti, ki je že prej bila na visokem nivoju.

Palica ima zelo tanek in lahek »blank«, kar pomeni, da bo s tem zadovoljila pričakovanja mnogih kraparjev, ki stremijo k prijetni uporabi ribiške palice.

Izdelava same palice, vrha in rink je odlična, kar vam bo omogočilo dolge mete in odličen »dril« ribe, ko se bo le ta nahajala na trnku.

Kar je pa najvažneje, palica ponuja za zmerno ceno izjemno veliko zadovoljstva.

Nekaj mnenj o ribiški palici Daiwa Black Widow!

V kolikor boste malce pobrskali po slovenskih forumih in tujih ribiških straneh, boste o ribiški palici Daiwa Black Widow našli ogromno pozitivnih mnenj – dva primera sta spodaj:

»To palico sedaj uporabljam že 6 mesecev – z njo lovim krape, amurje in druge ribe, ki pridejo na trnek. Zanjo sem plačal manj kot 100€, a je kljub temu odlične kakovosti. To je še en dokaz, da ni potrebno vedno kupovati najdražje in precenjene »robe«, da bi lahko dobili odlično palico. Trenutno se odločam, da bom kupil še eno palico Daiwa Black Widow.«

»Odlična palica, za sprejemljivo ceno. Imel sem že kar nekaj dragih palic, ki pa kljub svoji visoki ceni niso bile tako kvalitetne kot je ribiška palica Daiwa Black Widow. Če ste s sredstvi omejeni, potem je to idealna ribiška palica za vas.«

Ribiška palica Daiwa Black Widow – DA ali NE?

Glede na mnenja strank, ki jih je moč prebrati povsod na spletu in glede na obnašanje palice za vodo, ter njeno izjemno ceno, za odlično kvaliteto, lahko le rečemo, da je ribiška palica Daiwa Black Widow odlična izbira za vsakega ribiča začetnika in seveda tudi za mnoge druge kraparje, ki se odločajo za nakup cenovno ugodne in kvalitetne ribiške opreme.

Torej, v kolikor boste kupili to palico, vam sigurno ne bo žal in boste z njo sigurno ulovili mnoge velike, kot tudi majhne ribe.

Kakor koli, vedno in povsod uživajte za vodo, ne glede na ribiški pribor, ki ste si ga privoščili.

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.