Vzdržljiva in zmogljiva ribiška palica - SONIK SKS!

Ribiška palica SONIK SKS

Živimo v času, ko povsod okrog nas omenjajo krizo, recesijo in visoke cene in prav vse te zadeve vplivajo tudi na nakupne navade ljudi, ki se ukvarjajo z različnimi športi in hobiji – tako je tudi v svetu ribolova.

Ker pa ribiči pač ne morejo iz svoje kože in ker vsake toliko nakupujejo ribiške palice, je potrebno za čas recesije najti rešitve, da je nakup čim bolj ugoden in seveda kvaliteta kupljenega izdelka maksimalna.

Ampak, ali je pri nakupu ribiške palice za krapolov to sploh mogoče, da za njo odštejete majhen denar in je palica še vedno vzdržljiva in zmogljiva?

Seveda je mogoče – rešitev je vzdržljiva in zmogljiva ribiška palica SONIK SKS.

Če želite o njej izvedeti več, berite naprej ....

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Zakaj je ribiška palica SONIK SKS vzdržljiva in zmogljiva?

Ribiška palica SONIK SKS je izdelana iz »matt carbona« in je kot takšna zelo tanka, ter na oči izjemnega videza, kljub temu, da se niso kaj pretirano trudili z dizajniranjem palice in njenega izgleda.

Ime palice in osnovne lastnosti so preprosto samo natisnili nanjo, vse ostalo pa prepuščajo dobremu glasu, ki bi se okrog te palice moral sam širiti.

Palica je kot takšna precej mehka, ampak kljub temu nudi še vedno izjemne užitke pri ribolovu, ter pri metih sistemov v vodo – brez težav lahko na sistem navežete kakšno polno PVA vrečko, ter ostale zadeve, ter jo vržete »v veter« in vodo.

Palica bo met opravila odlično, ter zadovoljila vaše potrebe po natančnih metih – vse to in še več za zelo nizko ceno - torej resnično vzdržljiva, zmogljiva in kakovostna!

Ob preprostem a kljub temu izjemnem videzu, pa je SONIK SKS ribiška palica opremljena tudi z lahkimi in kvalitetnimi »SiC rinkami«.

Te rinke slovijo po tem, da so v preteklosti bile montirane samo na dražje palice, saj je za njih veljalo, da so odlično izdelane in zelo trpežne, a sedaj si jih je »privoščila« tudi ribiška palica SONIK SKS, ki pa velja za cenovno ugodno, a kljub temu še vedno izjemno kvalitetno.

Kot zanimivost lahko omenimo, da je cena samo SiC rink takšna, kot je vrednost celotne SONIK SKS palice, kar nam ponovno da vedeti, kako kvalitetna je ta ribiška palica in koliko ponuja za svojo ceno.

Vzdržljiva in zmogljiva ribiška palica - SONIK SKS - blank!

Še ena zanimivost na ribiški palici SONIK SKS je držalo za ribiško rolo – tukaj pri Soniku uporabljajo svoj sistem, ki ga označujejo s kratico DPS.

Na palico SONIK SKS so se nameščale različne večje in manjše kraparske role od Shimana, Daiwe in drugih in popolnoma vse so se na tej ribiški palici odlično odrezale – vodilo palico ribiško rolo odlično pričvrsti nanjo, kar pomeni, da ne prihaja do odvečnega, nepotrebnega in nadležnega premikanja in vibracij pri metih in navijanju laksa.

To je torej še ena od super lastnosti, ki jih boste za majhen denar dobili na ribiški palici SONIK SKS.

Kakovostna in poceni - ribiška palica SONIK SKS!

Glede na vse lastnosti, ki jih ponuja vzdržljiva in zmogljiva ribiška palica SONIK SKS in glede na vse odzive ribičev po vsem svetu, je povedati kaj negativnega o tej palici praktično nemogoče. Palica je izdelana iz odličnih materialov, povrh vsega pa jo boste lahko kupili za cca. 70€ in naprej, kar je za palico takšne kvalitete odlična cena.

Kakovostna ribiška palica - SONIK SKS!

Odlična cena vam bo ponudila lep izgled, tanko palico, odlično držalo za rolo, kvalitetne rinke, ter izjemno odziven špic palice, ki pa kljub svoji mehkosti ponuja še vedno izjemno stabilnost in odličen »dril«, ko boste imeli ribo na trnku.

Povrh vsega, pa boste zraven opisanega dobili še doživljensko Rapidex garancijo na lome palic za prvega kupca, kar je še en dokaz temu, kako prepričani so pri SONIK-u v kvalitetni ribiške palice SKS, ki so jo lanisirali na tržišče.

Za konec lahko rečemo še samo: Vzdržljiva in zmogljiva - super izbira!

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.