Ribiška palica Shimano Vengeance – odzivi?

Ribiška palica Shimano Vengeance

Ribiška palica Shimano Vengeance vsebuje že v svojem imenu besedo Vengeance, kar pomeni »maščevanje«.

Iz tega lahko sklepamo, da se ribam ne piše nič dobrega, če boste s to palico prišli za vodo in z njo poizkušali ujeti ribo.

V kolikor ste eden tistih ribičev, ki išče odlično palico, za zmerno ceno in obožujete ribolov s plovcem, potem je ribiška palica Shimano Vengeance odlična izbira za vas.

Dobite jo lahko v velikosti 3,90m in ponaša se tudi z t.i. »fast action« (20g). Palica je izdelana iz odličnega Shimano XT30 materiala, kar pomeni, da je izredno vzdržljiva in predvsem lahka za držanje v roki. To vam bo omogočilo prijetne trenutke ob vodi in predvsem veliko užitkov, ko boste imeli na trnku kakšnega krapa, ali morda divjega amurja ali katero drugo ribo v naših ribnikih in jezerih.

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Ribiška palica Shimano Vengeance Spinn

Kot smo v uvodu zapisali, že samo ime Vengeance (maščevanje) pove, da bodo roparice ob tej palici na veliko ogrožene. V kolikor ste kdaj bili lastnik ribiške palice za vijačenje Hyperloop, potem veste, da se je le-ta odlično obnaša ob »drilu« ribe - nova ribiška palica Shimano Vengeance je njen naslednik in le-ta je narejena iz odličnega in novega materiala XT30, ki je izjemno prožen in lahek (. Ravno tako so pri Shimano ogromno naredili na področju ročaja in rink (Hardlite) in tako palici dodali še nekaj dodane vrednosti, ter kvalitete, ki jo lahko dobite za odlično in zmerno ceno.

Ribiška palica Shimano Vengeance Spinn tehta vsega 310g pri svoji dolžini 3,00m in je primerna za enostavno prevažanje v malce večjih avtomobilih (transportna dolžina 155cm). Sestavljena je iz dveh delov, na njej se pa nahaja 6 kvalitetnih rink. Akcija palice je 20-50g.

Ribiška palica Shimano Vengeance Surf

Za vse ljubitelje ribolova na morju in lova orad, pa je tukaj ribiška palica Shimano Vengeance Surf. Palico krasi ostra akcija, ki je bistvenega pomena, če se odpravljate na ribolov orade iz obale, ko je potreben zateg na veliko razdaljo. Zraven orad, se tole palico lahko uporablja tudi za ribolov druge vrste bele ribe iz obale na morju. Posebnost palice je Vibro spot sistem,kar pomeni prenos treslajev katere čutimo v samem ročaju palice. Palica skupno tehta 489g, zložena pa meri v dolžino 153cm. Sestavljena je iz Shimano XT50 materiala, dodana ji je pa tudi Geofibra.

SORODNI ČLANKI: NASVETI IN TRIKI ZA RIBOLOV NA MORJU

Ribiška palica Shimano Vengeance Sea Bass

Pri Shimanu seveda niso pozabili tudi na tiste, ki lovijo ribe na morju. Izdelana palica z modelnim imenom Sea Bass se lahko kupi v dolžini 2,10m in 2,40m in je v prvotni fazi namenjena ribolovu brancina na morju. Palica je opremljena s t.i. »saltwater« rinkami, kar pomeni, da ji vpliva narave ne bo pretirano škodil. Ker je ribiška palica Shimano  Vengeance Sea Bass narejena prav tako iz XT karbona z dodatkom geofibra materiala, vam bo na morju nudila izjemno lahkotnost v rokah in užitke.  Akcija palice obeh dolžin je 10-50g, njena cena pa resnično ugodna.

Cena ribiške palice Shimano Vengeance

Glede na to, da je ribiška palica Shimano Vengeance narejena iz odličnih materialov, ki so jih pri Shimanu dolgo časa razvijali (XT30), je cena zanjo, ki se giblje tam od 28€ navzgor resnično ugodna. Seveda je zapisana cena najcenejša, ki smo jo našli na spletu in velja za najkrajšo različico palice Shimano Vengeance. V kolikor se boste torej odločali za nakup match ali spinn palice se vam torej splača malce pobrskati po spletu in poiskati najboljšo ponudbo.

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.