Ribiška oprema - nasveti, triki in testi


Ribiška oprema
- naj bo to nova ali rabljena, za vsakega ribiča je le-ta njegovo največje bogastvo in mnogi se ravno zato neizmerno trudijo, da bi jo čim bolje vzdrževali in ohranjali brezhibno in urejeno.

Ribiške palice, pa naj bodo to match ali float ali tiste najdražje za 1000€ spadajo med tisto obvezno opremo. Potem so tukaj še ribiške role, signalizatorji prijema, stoli, šotori in seveda tudi razne ribiške vabe in ribiške škatle ter torbe - vse to je ribiška oprema, katero ribiči zbirajo ali bolje rečeno kupujejo, da bi njihov ribolov za vodo bil boljši, lepši in seveda uspešnejši.

In ne pozabite: "Nikoli niste tako bogati, da bi lahko kupovali poceni!" Držite se tega, berite naše prispevke in nikoli ne boste zgrešili pri nakupu nove ribiške opreme ...

Page 1 of 2

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.