Muharjenje v Sloveniji - nasveti, triki in reportaže


Ste se kdaj vprašali, zakaj je muharjenje v Sloveniji tako priljubljeno? In kaj pravzaprav muharjenje sploh je? Zakaj v naše kraje hodi toliko turistov iz Avstrije, Italije, Hrvaške in seveda tudi mnogih drugih koncev sveta?

Vse to zaradi naših naravnih lepot, ki jih premoremo - prekrasne reke, kot so recimo Idrijca in Soča, zanimive ribe in seveda tudi prijazni ljudje. Vse to in še več vam ponuja Slovenija in ribolov z umetnimi vabami, muhami.

Če ste torej tudi vi eden tistih, ki ima rad muharjenje in si želi izvedeti več o vsem tem, potem ste na pravi strani. Kliknite in preberite!

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.