Muharjenje v Sloveniji - nasveti, triki in reportaže


Ste se kdaj vprašali, zakaj je muharjenje v Sloveniji tako priljubljeno? In kaj pravzaprav muharjenje sploh je? Zakaj v naše kraje hodi toliko turistov iz Avstrije, Italije, Hrvaške in seveda tudi mnogih drugih koncev sveta?

Vse to zaradi naših naravnih lepot, ki jih premoremo - prekrasne reke, kot je recimo Idrijca, zanimive ribe (postrvi, krapi in celo morske pirke in brancin) in seveda tudi prijazni ljudje. Vse to in še več vam ponuja Slovenija in ribolov z umetnimi vabami, muhami.

Če ste torej tudi vi eden tistih, ki ima rad muharjenje in si želi izvedeti več o vsem tem, potem ste na pravi strani ...

Pri nas smo že in še bomo zapisali mnoge zanimive prispevke, v katerih se lahko marsikaj novega naučite, izveste mnoge trike in skrivnosti od drugih ribičev, odkrijete nove destinacije v naši bližini ali na drugem koncu sveta za muharjenje in tako za vodo vedno znova še bolj uživate in ujamete več!

Zatorej, preverite in z našo pomočjo nova znanja naberite in predvsem uživajte za vodo!

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.