Ribolov na Jadranu – Big Game Fishing - ribe težke 200kg!

Ribolov na Jadranu – Big Game Fishing

V kolikor niste vedeli, je Jadransko morje (Jadran), ena od najboljših lokacij za ribolov na morju v Evropi.

Možnosti za ribolov na Jadranu imate res veliko ...

Verjetno ena od najpogostejših, ki jo izvajamo vsi, kadar se odpravimo na letni dopust, je tista iz obale.

Za njo prihaja tudi podvodni ribolov, ki se ga lotevajo le redki ...

In na koncu prihaja verjetno najbolj zanimiv del morski ribolova na Jadranu in to je Big Game Fishing.

V kolikor govorimo o Big Game Fishingu, potem moremo vedeti, da se ga največ prakticira ob Hrvaški obali, kjer se najdejo mnogi ponudniki, ki vas s svojimi ribiškimi barkami odpeljejo na odprto morje in vas predajo užitkom.

Če vas torej zanima več o morskem ribolovu na Jadranu, berite naprej ...

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Ribolov na Jadranu - kaj ponuja Big Game Fishing?

Ena od standardnih ponudb na Hrvaški obali je recimo »driffting tuna« ali z drugimi besedami klasični ribolov na tuno.

Na takšnem ribolovu se lahko ujamejo tune od 30, pa vse tja do 200 ali več kilogramov.

Zraven tun, je Big Game Fishing na Jadranu idealen tudi za ribolov na gofe, sabljarke in še katero vrsto ribe.

V kolikor se boste kdaj odločali za takšne vrste ribolov na Jadranu, potem je najbolje, da stopite v direkten kontakt z lastniki bark, da vam bodo zaupali natančne in personalizirane ponudbe (cene).

Po navadi je tako, da boste v ceno dobili vključeno gorivo, pijačo, vabe, ribiško opremo, izkušene skiperje in kakšnega pomočnika.

Za takšen ribolov na Jadranu se lahko odločite praktično skozi celotno leto, razen v tistih najbolj zimskih mesecih (december in januar).

Kaj vas naj prepriča v ribolov na Jadranu?

1.) Jadransko morje je ogromen morski habitat, kateri je zelo dobro napolnjen z ribo, katera je zelo primerna za Big Game Fishing (tuna, gofi, sabljarke in drugo). Ravno to je eden od glavnih razlogov, zakaj se mnogi odločajo za te vrste ribolov na Jadranu.

2.) Zaradi zelo dobre klime in vremenskih razmer, se Big Game Fishing na Jadranu lahko izvaja praktično skozi celotno leto. Temperature se skoraj nikoli ne spustijo prenizko, vetrovi so blagi, mnogo sončnih dni – idealni pogoji za uživanje na morju.

NE SPREGLEJTE: RIBOLOV BRANCINA / LUBINA - KAKO UJETI KAPITALCA?

3.) Za ribolov na Jadranu se odločajo mnogi iz razloga, saj se Hrvaška nahaja praktično v samem središču Evrope in je kot takšna izjemno lahko dostopna vsem, ki imajo željo po takšne vrste ribolovu.

4.) Še eden od razlogov, so sigurno izkušeni kapetani bark, kateri se s takšne vrste ribolovom ukvarjajo mnoga leta in odlično poznajo Jadransko morje.

Pri takšnem ribolovu so sigurno zelo važne izkušnje in poznavanje morja, saj boste le na tak način lahko na koncu odšli iz barke zadovoljni in s kakšnim kapitalnim ulovom.

Big Game Fishing nič več samo na TV!

Torej, če ste nekoč morski lov na tune in druge velike vrste rib, gledali le na televiziji, potem je to sedaj postala stvarnost.

Res, da boste za takšen ribolov na Jadranu morali odšteti kar nekaj denarja, a verjemite, to je zgodba, ki bo živela z vami za vedno.

V kolikor pa se vam takšen ribolov zdi predrag, pa vam še vedno ostane možnost, da poiščete kakšno školjko ali lignja, ga date na trnek in vse skupaj vržete v morje iz obale.

Morda boste pa z malo sreče tudi tako ujeli kakšno veliko ribo in odlično večerjo zase in za svojo družino!

Za konec pa je tukaj še en prekrasen video, ki na prikaže Big Game Fishing na Jadranu (Hrvaška, Croatia):

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.