Morski ribolov na morju - nasveti, triki in skrivnosti


Morski ribolov je svet neskončnih možnosti. Odpravite se lahko na ribolov zobatca ali pa uživate samo v lovu lignjev. Iščete lahko orado ali brancina ter mnoge druge najbolj iskane morske ribe Jadrana.

Svoje zgodbe lahko "pišete" na slovenski obali, ali pa jih ustvarjate kje na hrvaškem. A za vse to je potrebno znanje, veselje in primerna oprema.

Zatorej, izberite pravilno opremo za morski ribolov, ne pozabite na najbolj pogoste vabe in dobro voljo ter se oborožite z raznimi triki in nasveti - uspeh vam bo tako zagotovljen pozimi ali poleti!

Dovolite si, da morski ribolov postane vaša strast! Naši članki, ki prihajajo v nadaljevanju so vam pri tem lahko v veliko pomoč!

Page 1 of 2

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.