Fjuka: Soft Pellets - Vaba za Ribolov in Krmljenje [NOVO]

Fjuka: Soft Pellets

Nisem ravni zagovornik "modernih trendov" v svetu ribolova, a včasih se mi določene zadeve zdijo zanimive.

In ko mi je pred časom Robi iz RS Carp Shop sporočil, da je na svoje police dobil mehke pelete, ki jih lahko uporabim tako na trnku za vabo, kot tudi za krmljenje, sem si rekel: "To je to!"

Ta "Fjukina" edinstvena formula nam omogoča popolno prilagodljivost in nam tako zaradi svoje mehkobe omogoča, da pelete oblikujemo v črve, kruh ali koruzo oziroma jih oblikujemo po svoji lastni želji.

Glede na to, da z Robijem na naši strani sodelujemo že dalj časa, lahko rečem, da mu velja zaupati.

To je vsekakor ena izmed tistih vab, ki bo prinesla ogromno rib - pa naj bodo to veliki krapi ali pa le nekoliko manjše babuške.

Torej, preverimo, kaj vse nam omogočajo Fjuka Soft Pellets (mehki peleti) ...

28 NASVETOV KAKO POSTATI BOLJŠI RIBIČ

Ribiški vodič za uspešen ribolov - zanimivi in kvalitetni nasveti zbrani na enem mestu. Z njim boste pridobili pozitivnie poglede na naravo, ribe in ribolov.

Knjiga o ribolovu - šarana i ostale ribe
Prišlo je do napake. Poizkusite znova.
Hvala. V roku 24-ur prejmeš e-knjigo na email.

Fjuka 2in1: Peleti za Krmljenje ali kot Odlična Vaba

Dajmo najprej pogledati Fjuka 2in1 mehke pelete, ki so v osnovi namenjeni, da jih uporabite za krmljenje, a seveda, jih lahko poljubno oblikujete in postavite tudi direktno na trnek.

Dobite jih lahko v različnih barvah, kar pomeni, da jih boste lahko za ribolov uporabili tudi v različnih okoliščinah.

Te pelete krasi "Fjukina edinstvena prilagodljiva formula", ki omogoča, da pelete zaradi njihove mehkobe lahko oblikujemo v črve, kruh ali koruzo oziroma jih lahko oblikujemo po svoji želji.

Seveda, imajo ti peleti tudi veliko moč mikrohranil Sensate ™ (privlačno sredstvo, katero je zelo močno in atraktivno), kar nas pripelje do takojšnjega delovanja. Vse to pomeni, da so Fjuka 2in1 peleti odlični za kakšne krajše ribolove, ko se recimo odpravite na kak bližnji in domač ribnik ali jezero, kot to pogosto počnem tudi jaz.

Mnogi ulovi ribičev na različnih ribnikih, jezerih, rekah in kanalih dajejo dokaze o kvaliteti teh peletov – začetniki jih preprosto obožujejo, saj ne potrebujejo dipanja in prelivanja ali druge priprave.

Prav takšnega mnenja so tudi izkušeni ribiči, ki menijo, da so Fjuka 2in1 peleti postali nenadomestljiv del njihove orožarne.

Do danes je Fjuka 2v1 preizkusilo že na tisoče testnih in rednih ribičev (bolj in manj izkušenih) in izkazalo se je, da je to vaba, ki zmaguje in je neustavljiva za rečne ribe, bele ribe, vključno s krapi, lipanom, mreno, rdečoperko, linjem, postrvjo…

Prav tako je zelo pomembno, da omenimo naslednje ...

Fjuka 2in1 peleti so izredno dolgotrajni: v vsaki vrečki je več kot 1000 peletov in ko se Fjuka peleti odprejo, ostanejo mehki tudi do 12 mesecev (seveda, pelete je treba hraniti v zaprti vrečki ali posodi – če se embalaža ne zapre pravilno, se bodo peleti trdo posušili).

Kaj pa sestavine? V njih najdemo samo naravne sestavine, (Human food grade ingredients). Fjuka 2v1 peleti so narejeni samo iz visoko kakovostnih sestavin.

Ni umetnih snovi, plastike, voskov ali smol; to je samo zdrava, hranljiva hrana, ki jo imajo ribe rade (pšenica in koruza, izvlečki semen in zelenjave, sladkorji in derivati ​​rastlinskih beljakovin).

Če potegnemo črto - samo odlične zadeve krasijo te mehke pelete!

Fjuka Soft Pellets - Mehki peleti za krmljenje
(Slika, vir: https://fjuka.store/)

Fjuka Neeonz: Fluorescent Mehki Peleti za na Trnek

Sedaj, ko smo spoznali Fjuka 2in1 mehke pelete, ki v osnovi služijo za krmljenje, pa poglejmo še Fjuka Neeonz.

Fjuka Neeonz je edina fluoro mehka vaba, ki jo lahko namestimo direktno na trnek

Ti peleti so na razpolago v štirih različnih barvah: 4 neonsko nasičene barve.

Prav tako, kot Fjuka 2in1 se lahko tudi Fjuka Neeonz poljubno oblikujejo v katerokoli obliko in velikost (edinstvena prilagodljiva formula; prilagoditev za katero koli velikost ali vrsto ribe).

Fjuka Neeonz peleti imajo dodane še nekatere atraktante in fluoro pigmente. Vse to pripelje do odlične vidnosti pod vodo pritegne pozornost ciljne vrste rib na jezerih, rekah in kanalih.

Genialna kombinacija super stimulativnih barv in močan okus omogočata odličen ulov tudi v najhladnejših in najbolj mračnih ribolovnih pogojih.

Uporaba: Zaradi Fjukine edinstvene prilagodljive formule lahko Fjuka Neeonz oblikujemo tako, da posnema črve, koruzo, kruh – karkoli želite, ali pa jih preprosto kombiniramo za izdelavo večjih, svetlejših vab.

Uporabljajo se lahko tudi za dodatno vizualno in okusno privlačnost bojlijev in ostalih ribiških vab.

Fjuka Neeonz je za razliko od večine drugih vab dobrega okusa in vse štiri fluoro barve dokazano lovijo rečne ribe, bele ribe, vključno s krapi, lipanom, mreno, rdečoperke, linjem, postrvjo …

Fjuka Soft Pellets - Mehki peleti za ribe
(Slika, vir: https://fjuka.store/)

Skladiščenje: Fjuka Neeonz se dobijo v priročni tubi, ki nam omogoča ponovno uporabo. Ko se odprejo, ostanejo mehki do 12 mesecev, če jih hranite v zaprti tubi ali posodi (če jih pustite na soncu ali če embalaža ni ponovno in kvalitetno zaprta, se hitro trdo posušijo).

Ribiški peleti Fjuka Neeonz so prav tako v celoti izdelani iz sestavin, odobrenih za prehranjevalno verigo ljudi z dodatnim fluoro pigmentom. Ni plastike, voskov ali smol.

Sestavine: Pšenični in koruzni izdelki, izvlečki semen in zelenjave, ribje olje, sladkorji, beljakovinski derivati, dovoljeni okusi, sladila, ojačevalci okusa, barvila. Samo najboljše sestavine!

7 Načinov in Idej Kako Uporabiti Fjuka 2in1

Do sedaj smo že zapisali, kaj vse vam Fjuka peleti omogočajo ...

V nadaljevanju pa se nahaja video, ki se ga splača pogledati - v njem boste videli, kako Fjuka pelete uporabiti v praksi, ko ste ob vodi in želite ujeti kakšno ribo.

Uživajte ob gledanju in se čudite, kaj vam ta nova vaba vse omogoča!


Zaključek

Kaj reči za konec? Morda to, da je to ribiška vaba, ki sem jo čakal?

Atraktivna, naravna, enostavna za uporabo in na koncu koncev tudi takšna, ki prinaša rezultate!

Torej, sam sem mnenja, da bom od sedaj naprej vedno imel v torbi tudi Fjuka pelete - so namreč ena izmed tistih novosti, ki me je prepričala!

In še to - ta objava je sponzorirana objava iz strani RS Carp Shop-a, zato vam predlagam, da Fjuka pelete preizkusite tudi sami in se prepričate v njihovo kvaliteto. Ker le vaše mnenje šteje!

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.