Krapolov oz. ribolov krapa - nasveti, triki in skrivnosti


Krapolov
oz. ribolov krapa - zvrst ribolova, ki se v svetu in seveda tudi v Sloveniji vse bolj in bolj širi. Močne in zmogljive ribiške palice, piskači, različni trnki, blazine in seveda tudi bojliji - vse to in mnogo več so ribiške inovacije, brez katerih krapolov ne bi mogel obstajati.

Da bi torej krapolov lahko čim bolje izvajali v različnih letnih časih (poleti, spomladi, jeseni ali pozimi), na različnih vodah ali celo ponoči, se je treba v njega poglobiti, ga razumeti in predvsem vsake toliko uporabiti kakšen trik, ki pripelje do rezultata.

Če ste torej tudi vi eden tistih, ki se precej pogosto sprašuje, katera naveza za talni ribolov je prava ali pa kaj narediti za uspešen in zanimiv ribolov krapa, potem ste na pravem mestu - v tej kategoriji boste našli vse to in še več.

Sej veste - nikoli niste toliko stari, da se v življenju ne bi mogli še kaj novega naučiti ...

Page 1 of 3

O meni

Slo-fishing - About Us

__________

Sem Siniša Pintar (prijatelji me kličejo Sina). Sem lastnik, urednik in pisec na spletni strani Slo-fishing.si. Ta stran je mesto za vse ribiške navdušence iz Slovenije, Hrvaške in drugod. Rad imam ribolov in v veselje mi je deliti svoje zgodbe in izkušnje z vami ...

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.