Jaz sem lovil kar vredu sedaj dva dni. Še amur mi je en ušel. Lovil sem od 4:30-11:30 in od 16:00-21:30 včeraj, danes sem šel domov predčasno, ker dobiš živčni zlom, zaradi teh drekačev na čolnih, ki so resnično brezobrazni. Bom res mogo 2mg xanax zaradi takih idiotov uživat, prej ko bom šel ribe lovit.
No danes zjutri mi utrga velik amur. ( tako, da je lonec že bil poln). Jaz sem danes ene skoraj pretepel. Mi začnejo premikati bojo, pa jim lepo rečem, da naj pustijo bojo pri miru. En mi pa reče: Da mi bo gobec razbil, če ne bom tiho. In sem pač to nekako požrl, dokler jih nisem videl, da so na drugi strani pustili čoln in sedeli na pomolu in veselo pili pivo, pa še kaj kadili. In mi ni dalo mira, pa sem se sprehodil do druge strani in jih presenetil. Takrat so pa vsi bili angelčki oz. presrani do konca, ko sem se jim ponudil, da mi lahko gobec razbijejo. Pa so bili 4je, pa si noben ni upal nič. So bili pa vsi okajeni, tak da bi jim lahko ponudil kako terapijo

Res se to dogaja!
Včeraj smo prišli iz 4 dnevne kampanje
Uspeh,ki smo si ga zadali nismo dosegli... Imeli smo 17 prijemov najmanša riba okoli 2kg najtežja 10kg... Riba dela samo zjutraj pa zvečer,čez dan kakšen krap zaluta.
Še septembra grem probat,pa bomo videli kako bo takrat,pa več miru bo ob vodi kot na njej.
Lp
And now the big one is out!
Še ena povezava: http://www.vecer.com/clanekcel2010072005559554
Zadnji odstavek je specialni
.
Forum legend: